A La Cart Menu

1. Poh Pia Taud  12.00
Spring rolls Filled with glassnoodles and vegetable

2. Satay 16.50
Grilled Chicken satay with peanut sauce and pickles

3. Thungen 13.50
Baked bag with pock and vegetable stuffing

4. Goong Sarong 16.50
Prawns wrapped in crispy potato noodle

5. Hed Thod 15.50
Crispy mushrooms with sweet and sour sauce with spicy vegetable salad

6.Pla Mug Kuw Nampla 
Roasted Squid with Fish spicy and vegetables salad
Small 18.50 Large 25.50

7.Goong Kuw Glue 
Roasted Praws with salf and spicy vegetables salad
Small 18.50 Large 25.50

8.Ruenthai Diverse Kombiniterte Up 2 Person 19.50
Variety of appetizers

9. Samtam 
Thai spicy green papaya salad with peanuts,tomatoes limes and green Thai beans.

– with vegetables
Small 16.50 Large 23.50

– with Shrimps (VIET) 
Small 18.50 Gross 29.50

10. Ruenthai Salat
Thai spicy vegetables salad with peanuts limes and green Thai beans

– with vegetables
Small 16.50 Gross 24.00
– with Shrimps (VIET)

11. Laab
Thai spicy chicken salad with fresh herbs, limes und green onions.
– with Tofu (CH) 
Small 19.50 Gross 25.50

– with Chicken (CH) 
Small 19.50 Gross 26.50

– with Beef (CH) 
Small 20.50 Gross 29.50

12. Yam Nuea Yang
Thai Spicy beef-salad with fresh herbs, limes and onions

– with Beef (CH) 
Small 20.50 Gross 29.50

– with Duck breast (FRA) 
Small 21.50 Gross 31.50

13. Yam Woonsen
A spicy and sour salad with glass noodles,tomatens, onions,
– with vegetables 
Small 19.50 Gross 25.50

– with Shrimps (VIET)
Small 20.00 Gross 25.50

Die schärfe der Gerichte entspricht der thailändischen küche sie kann jedoch auf Wunsch
weitgehend Ihrem Gaumen angepasst werden Schärferes

Beilagen:
Rice 4.50
Mix vegetables 7.50
Fried rice with,vegetables 7.50
Fried rice berry with,vegetables 12.50
Fried noodle with and vegetable 12.50



Unserer Suppen Servieren wir ihnen nach ihrer wahl.
– with Tofu
Small 15.50 Large 28.50

– with Chicken (CH)
Small 15.50 Large 28.50

– with Riesencrevetten (VIET)
Small 19.50 Large 35.00

– with Fish 
Small 19.50 Large 35.00

15. Tom Kha
Sour coconut milk soup with chicken (CH) galangal, mushrooms, lime leaves and lemongrass
16. Tom Kamin
Spicy soup with prawns (VIET) galangal, mushrooms, lime leaves and lemongrass
17. Tom Yam
Clear soup with chicken (CH) lemongrass and turmeric – with Fisch (EU) 28.50  – with Chicken (CH)  
18. Gaeng Jued Woon Sen
Glass noodle soup with chopped chicken (CH) tofu and Chinese cabbage

Die schärfe der Gerichte entspricht der thailändischen küche sie kann jedoch auf Wunsch
weitgehend Ihrem Gaumen angepasst werden Schärfe bis 

Beilagen:
Reis 4.50
Gemüse 7.50
Khao Pad, Gebratener Reis mit Gemüse 7.50
Khao Pad, Gebratener brauner Reis mit Gemüse 12.50
Pad Se-eew Gebratene Reisnudeln mit Gemüse 12.50



Mai Ped = Nicht scharf
Ped nit noi= Mittel scharf
Ped Maak= Sehr scharf
Ped Maak Maak= Sehr sehr scharf

(thailändisch-scharf für Kenner)

Unserer Curry Servieren wir ihnen nach ihrer wahl

– with Tofu (CH) 28.50
– with Chicken (CH) 28.50
– with Beef (CH) 30.00
– with Shrimps (VIET) 35.00

Unserer Curry Servieren wir ihnen nach ihrer wahl

– with Tofu (CH) 28.50
– with Chicken (CH) 28.50
– with Beef (CH) 30.00
– with Shrimp (VIET) 35.00
– with Fish (CH-EU) 36.00
– with Duck Breast (FRA)

19. Gaeng Phed
Red curry , Thai eggplant and bamboo.

20. Massaman
Yellow curry with potatoes, Peanuts and shallots.

21. Phanaeng
Panaeng curry with coconut milk and fine cut lime leaves. 

22. Gaeng Keow Wan
Green curry with Thai eggplant and bamboo. 

23. SCHU SCHI
A complex balance of flavours with a punch of chili paste, kaffir lime leaves , fish sauce, coconut milk. 
24. Gaeng Phet Yang
Red curry with cherry tomatoes, lychee and small aubergines. 

25. Gaen Garee
Gelber Curry mit Kokosnussmilch, Kartoffeln und Zwiebeln.

Die schärfe der Gerichte entspricht der thailändischen küche sie kann jedoch auf Wunsch
weitgehend Ihrem Gaumen angepasst werden Schärfe bis


Beilagen :
Rice 4.50 Sfr.
Mix vegetables 5.50 Sfr.
Gebratener Reis mit Gemüse 7.50 Sfr.
Spiegelei 5 Sfr.



Mai Ped = Nicht scharf
Ped nit noi= Mittel scharf
Ped Maak = Sehr scharf
Ped Maak Maak = Sehr Sehr scharf

Unserer Hauptgerichte Servieren wir ihnen nach ihrer wahl 

– with Tofu (CH) 28.50
– with Poulet (CH) 28.50
– with Beef (CH) 30.00
– with Shrimps (VIET) 35.00
– with Fish (CH-EU) 36.00

Pad Med Mamuang
Fried chicken (CH) with cashew nuts, onions, cherry tomatoes and garlic.

Pad Khing
Stir-fried with ginger, baby corn, onions, shiitake mushrooms and garlic.

Pad Nam Man Hoi
Roast beef (CH) with mushrooms on an oyster sauce.

Pad Priew Wan
Stir-fried sweet and sour sauce with pineapple, cucumber, ci, onions, cherry tomatoes

Pad Bai Ga Prow
Roast beef (CH) with basil, beans and chilli.

Pad Pak Ruam
Different types of vegetables fried in an oyster sauce.

Tofu Nam Daeng
Frittiertes Tofu mit Baby Mais, Erbsen, Karotten,Shitake Pilzen, und Knoblauch an Sojasauce

Khao Pad
Fried rice with vegetables and eggs.

Khao Pad Riceberry
Fried rice berry with vegetables and eggs.

Khao Pad Gaeng Keow
Fried rice with green curry paste, Bamboo and Thai eggplant.

Guay Teow Pad Se-eew
Fried rice noodles with vegetables and eggs.


Pad Thai
Fried noodles with bean sprouts and tofu.

Beilagen :
Rice 4.50 Sfr.
Gemüse / Mix vegetables 7.50 Sfr.
Gebratener Reis mit Gemüse 7.50 Sfr.
Spiegelei 5 Sfr.

Mai Ped = Nicht scharf
Ped nit noi= Mittel scharf
Ped Maak = Sehr scharf
Ped Maak Maak= Sehr Sehr scharf
(thailändisch-scharf für Kenner)

Unserer Spezialitäten Servieren wir ihnen nach ihrer wahl.
– mit Tofu (CH) 28.50
– mit Poulet (CH)  28.50
– mit Rind (CH)  30.00
– mit Riesencrevetten (VIET)  35.00
– mit Thunfischfilet(CH-EU)  36.00

Pad Kapi Thouyauy / Spargel (nach Saison )
Gebratener Thai-Bohnnen / Spargel mit Shrimp-Paste, Austernsauce , Karotten.
Pad Pong Garee
Gebratene Currygewürze, Kokosnussmilch Baby-Mai Thai-Sellerie,Zwiebeln, und Knoblauch.
Pad Sam Rods
Scharfe süss-saure Sauce,Bambus pepperoni, Cherry Tomaten, Knoblauch
Pad Bai Horapa
Scharfe süss-saure Sauce,Bambus ,Zwiebeln,Pilzen ,Cherry Tomaten und Knoblauch.
Pad Taoschio
Gebratenes an Austernsauce,Sojabohnen, Ingwer,mit Pilzen,Zwiebeln , und Knoblauch

Sticky rice with mango 15.50

Homemade sweet stick rice with coconut milk and fresh mango

Panna Cotta 7.50
Homemade panna cotta with mango cream.
Fresh fruit salad (Fresh seasonal fruits with ice cream)
– with a scoop of ice cream of your choice
Fresh fruit salad (Fresh seasonal fruits with ice cream)
– with a scoop of ice cream of your choice

Thai Tagesdessert 7.50
Glace

pro Kugel 3.90
mit Rahm 1.50
Sorbets 3.90
Sorbets mit Prosecco
12.90

Available from 11.00 – 14.00

Tom yam noodles  25

Tom yam soup noodles with sliced roasted pork. delicious crispy pork , fried wonton , green beans, small pieces of salted turnip and ground peanut.

Tantanmen25.50

Japanische nudeln mit geheimnisse von sojamilch und Schweine brühsuppe, toppt mit scharf gehacktes Schwein , mariniertes bamboo, mariniert gekochte eier in einem japanische sojasauce, frische bok choy, wakame, negi, sesam

Vegan Tantanmen24.50

Vegetarische ramen, cremige sesame und Sojamilch Brühsuppe, frische bok choy, scharfe knusprig gebratene tofu, wakame, negi, sesam

Som Tam mit Crevetten

Gaeng Keow Wan

Green Curry

Khao Pad Seafood

Schu Schi Pla-mit Red Snanpper Filet

Pad Gai Nam Man Hoi

Rindfleish.
Schweinefleisch
Poulet

Schweiz
Schweiz
Schweiz

Call Ruenthai Thalwil